středa 28. května 2008

údatný bojovník ?

Tak si tady píšu článečky, v natarce se nic zvláštního kromě přibývání útoků nedělo, "užívám" si pohody a klidu. Napíši vše potřebné a spocitem dobře vykonané "práce " se vracím zpět do vesnice...
Jaké je ovšem mé zděšení, naše malá roztomilá zeď je pryč, do vesnice sice fouká čerstvý vítr, ale současně se k nám začali courat prapodivná individua dosud zevlující za vraty...co teď? Zednící jsou zaměstnáni dokončováním dalšího patra hotelu, ale vesnice nesmí zůstat nechráněná. Už vím, zasadíme živý plot, vysílám posla do sousedního zahradnictví a ten nazpět přiváží 1000 vzrostlých thují, vojsko, které nemá momentálně krom cídění zbroje co dělat sice reptá, přesto se chopí rýčů a motyk a stromy zasází.....sláva jsme zachráněni :)

Současně vysílám i posla s gratulací a poděkováním soupeři, mladý 22ti letý udatný generál mlží seč může... ale víme své. Jeho hrdinný útok budiž alespoň odměněn zlatou medailí. ;)

2 komentáře:

Capt(K)ure řekl(a)...

nechtelo by to udelat neco s a-Div nejake utoky nebo neco aby sme je dohnali ve stavbe nejlepe predehnali .ale jen se ptam .

Capt(K)ure řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.