sobota 24. května 2008

SENZACE

Vážení čtenáři, dnes v brzkých ranních hodinách, dostala se na můj pracovní stůl (který není slonovinou a stříbrem vykládaný, za to je pekelně rozvrzaný) faxová zpráva ohledně jisté společnosti. Na zdejším světě, se snaží postavit dva divy světa, nic proti tomu nemáme, jen by nás zajímalo, jaký používají stavební materiál. Nám nechtělo pro přílišný hluk na stavbě vydat ministerstvo ŽP vyjímku a oni ji mají ? Jsem pro prověření celé situace. Ostatně, posuďte sami.
Zde jsou k nahlédnutí internetové stránky oné společnosti http://www.asa-cz.cz

S přáním hezkého dne Togo

6 komentářů:

d-s řekl(a)...

Nuz najdi si vo wikipedii co znamenaju pojmy ekologia a recyklacia.

Nasa stavba setri zivotne prostredie tym ze vyuziva recyklovane materialy. A tie su nielen ekologicke, ale navyse su aj lahsie spracovatelne a dostupnejsie ako kvalitna hlina, co mozes vidiet aj podla toho kolko poschodi uz mame postavenych.

Taktiez, pouzivanim hliny na stavbu divu si zmensujete plochy osiate obilim a riskujete vyvolanie globalneho hladomoru.

veverka alias.... řekl(a)...

Jsem ráda, že situace byla osvětlena a že společnost ASA staví vše dle zákona, jen mám obavy aby se jim to na základech z odpadků nezhroutilo.
A co se týče toho kolik pater máte....dostanu novinářskou akreditaci do vaší natarské vesnice, abych mohla našim čtenářům ukázat jak vypadá ekologicky stavěný DS ? O hlínu bych obavy neměla, není hlína jako hlína, neboť hlína vhodná k pěstování obilí, není zcela vhodná ke stavbě čehokoliv... ;)

d-s řekl(a)...

Akreditaciu udelujeme len dostatocne velkym skupinkam navstevnikov.
Kde by sme prisli vodit vas po dive po jednom.

veverka alias.... řekl(a)...

Tak to tam máte asi hodně místa, když můžete přijímat celé skupiny, pak nejste něco vyjímečného, ale ZOO a já vás za cosi vyjímečného pokládala ;)

d-s řekl(a)...

Sme vynimocna ZOO :))

veverka alias.... řekl(a)...

:) takže můj ohad byl správný. A nepotřebujete do ZOO nový exemplář.. třeba..veverku...? :D

Okeeey už mlčím... ;)